Accomodatie


Accommodatie

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam
Volg de snelweg A2, neem de afslag Maarssen. Volg de N230, neem de tweede afslag (Maarssen). Bij de stoplichten gaat u linksaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf. Dit is de Sweserengseweg. Neem nu de eerste afslag rechts. Na de slingerweg ligt aan uw linkerhand Sportpark Daalseweide.

Vanuit Utrecht
Volg de snelweg A2, neem de afslag Maarssen. Volg de N230, neem de tweede afslag (Maarssen). Bij de stoplichten gaat u linksaf. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf. Dit is de Sweserengseweg. Neem nu de eerste afslag rechts. Na de slingerweg ligt aan uw linkerhand sportpark Daalseweide.

Vanuit de stad Utrecht
Volg vanuit het centrum van Utrecht de Amsterdamsestraatweg. U passeert aan de rechterkant voetbal vereniging Elinkwijk en vervolgens meerdere sportvelden. Ga nu bij de eerste stoplichten rechtsaf. Dit is de Sportparkweg. Aan uw rechterhand ligt nu het sportpark Daalseweide.

Vanuit Hilversum
Volg de snelweg A27, neem de afslag Maarssen. Volg uiteindelijk de N230 richting de snelweg A2, neem de afslag Maarssen. Bovenaan bij de T-splitsing gaat u linksaf. Dit is de Sweserengseweg. Neem nu de tweede afslag rechts. Na de slingerweg ligt aan uw linkerhand sportpark Daalseweide.